Süper Lig'de Bugün Hangi Maçlar Var? 27.08.2021 Cuma

Süper Lig'de Bugün Hangi Maçlar Var? 27.08.2021 Cuma.... Süper Lig'de 3.Hafta 27 Ağustos Cuma günü oynanacak maçlarla başlayacak. Hafta içinde Avrupa maçları bulunan takımlar vardı. Birçok taraftar Süper Lig'de 3.Haftanın maçlarının ne zamanlarda oynanacağını merak ediyor ve araştırıyor.

İşte 3.Haftanın Programı:

27 Ağustos Cuma günü 3.hafta Antalyaspor - Rizespor maçıyla başlayacak. Günün diğer maçında ise Adana Demirspor ile Konyaspor karşı karşıya gelecek.

Cumartesi günü ise Başakşehir ile Kayserispor İstanbul'da kozlarını paylaşırken 21:45'te ise 3 maç aynı anda başlayacak.

Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli olan Beşiktaş Karagümrük'ü konuk ederken, Yeni Malatya ile Gaziantep FK ve Hatayspor ile Alanya karşı karşıya gelecek.

Pazar günü ise 4 maç oynanacak ve 3.hafta bu şekilde tamamlanacak. Avrupa Ligi'nde maç yapan 4 takımdan elenen Sivasspor 19:15'te evinde Göztepe'yi konuk edecek. 5-0'lık bir skorla elenen Sivas, Göztepe karşısında galip gelerek moralini düzeltmeye çalışacak.

Roma karşısında güzel bir oyun sergileyen ancak elenmekten kurtulamayan Trabzonspor ise 21:45'te Giresunspor'a konuk olacak. Karadeniz'in iki ekibinin maçı merakla bekleniyor.

19:15'te başlayacak maçlardan bir diğeri de Kasımpaşa ile Galatasaray arasında oynanacak. Perşembe günü Avrupa'daki rakibini yine Kasımpaşa'nın stadyumunda konuk eden Galatasaray bu kez aynı sahada misafir olarak yer alacak.

Haftanın son maçında ise Avrupa Ligi'nde 5-2'lik skorla şov yapan Fenerbahçe sahne alacak. Lig'in ilk 3 haftasında aldığı skorlarla ve 3 galibiyetle adından söz ettiren Altay ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, Avrupa'daki başarısını Lig'de de göstermek istiyor.

Süper Lig'de Bugün Hangi Maçlar Var? 27.08.2021 Cuma

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu