Söylemezsem Olmaz Yeni Bölüm İzle! 17 Kasım Salı

Gündemden magazine her şeyi ele alan program olan Söylemezsem Olmaz adlı program Beyaz TV aracılığıyla sizlerin ekranlarına geliyor. Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün canlı yayınla Beyaz TV ekranlarında saatler 09:00'ı gösterdiğinde sizlerle buluşmaya devam ediyor.

Söylemezsem Olmaz yeni bölüm ile ekranlara geldi. Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü bölümünde verilen Serenay Sarıkaya Kerem Bursin aşkı yeniden mi başladı? haberi ünlü isimlerin takipçilerini heyecanlandırdı. Serenay Sarıkaya'nın yaptığı bir paylaşımdaki detay iddiaları doğrulayacak cinsten görünüyor...

Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü bölümünde verilen magazin turunun en dikkat çeken haberi Öykü Karayel'in başrolünde oynadığı Netflix'in Bir Başkadır Dizisi oldu. Netflix'in Bir Başkadır Dizisi yayınlandığı ilk bölüm ile sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu.

Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü bölümüne İbo Show bölümü damgasını vurdu. İbo Show cumartesi gecesi ilk bölümüyle ekranlara geldi. İbo Show'un ilk bölüm konukları Deniz Seki, Kutsi, Sibelcan, Aydemir Akbaş ve Şafak Sezer oldu. İbo Show 2020 yılının ilk bölümüyle reytingleri de alt üst etti. İbo Show reyting listesinde 2. sıraya yerleşti. Cumartesi gecesi reyting birincisi MasterChef Türkiye oldu.

Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü bölümüne İbo Show bölümü damgasını vurdu. İbo Show cumartesi gecesi ilk bölümüyle ekranlara geldi. İbo Show'un ilk bölüm konukları Deniz Seki, Kutsi, Sibelcan, Aydemir Akbaş ve Şafak Sezer oldu. İbo Show'da Deniz Seki'nin Ahmet Kaya şarkısında detone olduğunu söyleyen ünlü isimlere Deniz Seki'nin de cevap vermesiyle sosyal medyada ünlü isimler Deniz Seki'nin detone olup olmadığı hakkında ikiye bölündü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu