Söylemezsem Olmaz Son Bölüm İzle! 18 Kasım Çarşamba

Gündemin ele alındığı magazinden sağlığa her konunun ele alındığı program olan Söylemezsem olmaz Beyaz Tv ekranlarında sizlerin karşısında oluyor. Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün canlı yayınla Beyaz TV ekranlarında saatler 09:00'ı gösterdiğinde sizlerle buluşmaya devam ediyor.

Söylemezsem Olmaz yeni bölüm ile ekranlara geldi. Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü bölümünde Hadise Kaan Yıldırım haberi ünlü çiftin takipçilerini sevindirdi. Aşkları dolu dizgin devam eden Hadise Kaan Yıldırım çifti mutluluklarını sosyal medya hesaplarına ekledikleri fotoğraflarla da hayranlarıyla paylaşıyor.

Son dönemin en çok konuşulan dizilerinden birtanesi olan Sadakatsiz'in başrol oyuncusu Caner Cindoruk'un mesajları ifşa oldu!

Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü bölümüne Gökhan Çıra Selin Ciğerci haberi damgasını vurdu. Gökhan Çıra'nın Selin Ciğerci'yi Survivor sunucusu Melisa Emirbayer ile aldattığı iddiası gündeme oturdu. Gökhan Çıra'nın Melisa Emirbayer ile ilişkisi olup olmadığı merak edilirken Gökhan Çıra'nın Melisa Emirbayer'in instagram sayfasına eklediği fotoğrafların hepsini beğendiği dikkat çekti. Selin Ciğerci'nin son paylaşımı ise ayrılık iddialarını doğrulayacak cinsten.

Bülent Ersoy'un eski sevgilisi İzmirli Berk Yılmaz'la barışıp yeniden aşk yaşamaya başladığı iddiaso magazin gündemine düştü. Söylemezsem Olmaz'ın ulaştığı bir görüntüde kendi yatağında bir bebekle oyun oynayan Bülent Ersoy'un yanındaki bebeğin Berk Yılmaz'ın kardeşinin bebeği olduğu iddia edildi.

Söylemezsem Olmaz Yeni Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu