Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 9 Kasım Yeni Bölüm İzle!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 9 Kasım Yeni Bölüm İzle!...Beyaz Tv'nin sevilen magazin programı Söylemezsem olmaz hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarına geliyor. Magazin efsanesi söylemezsem olmaz gündemi belirlemeye devam ediyor. Ekranların vazgeçilmez ismi Seren Serengil, milyonların sevgisini kazanan Deniz Akkaya ve sivri dilli yorumcu Bircan Bali ile Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45’te Beyaz TV’de…

SÜRPRİZ AŞK! Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi bakın kim çıktı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın aşk hayatı ile ilgili bir iddia sosyal medyada gündeme oturdu. Sosyal medyada günün en çok konuşulan haberine göre Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi ortaya çıktı. Cem Yılmaz'ın ünlü oyuncu Seda Akman ile aşk yaşadığı iddia edildi. 44 yaşındaki Seda Akman Arka Sokaklar, Kurşun, Sol Yanım, Masumlar Apartmanı ve Hakim gibi birçok dizide rol aldı.

Arto'dan Alişan'ı kızdıracak sözler! / Magazin Turu

Söylemezsem Olmaz olarak Mahsun Kırmızıgül'ün Prestij Meselesi filmini masaya yatırdık. Prestij Meselesi filmi oyuncu kadrosu da çok konuşuldu. Yorumcumuz Seren Serengil'in Alişan'ın film kadrosunda neden olmamasıyla ilgili sorduğu soruya bir diğer yorumcumuz Arto'nun cevabı Alişan'ı çok kızdıracak.

Bircan Bali ve Arto, Dilek Ertek olayındaki o ayrıntıyı yakaladı!!!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 9 Kasım Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu