Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 5 Mayıs Perşembe İzle!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 5 Mayıs Perşembe İzle!...Beyaz Tv'nin sevilen magazin programı Söylemezsem olmaz hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarına geliyor. Magazin efsanesi söylemezsem olmaz gündemi belirlemeye devam ediyor. Ekranların vazgeçilmez ismi Seren Serengil, milyonların sevgisini kazanan Deniz Akkaya ve sivri dilli yorumcu Bircan Bali ile Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45’te Beyaz TV’de...

Seren Serengil üzücü haberi verdi!!! ''Tekrar ameliyat olmam gerekiyor...!!!''

Söylemezsem Olmaz Ramazan Bayramı özel bölümünün konuğu olan sevilen şarkıcı Tuğba Özerk samimi açıklamaları ve birbirinden güzel şarkılarıyla izleyenleri ekran başına kilitledi. Söylemezsem Olmaz Ramazan Bayramı özel bölüme yorumcumuz Seren Serengil'in sözleri damgasını vurdu. Seren Serengil tekrar ameliyat olacağını açıkladı.

ORTALIK YENİDEN KARIŞACAK!!! Seren Serengil'den Gülben Ergen hakkında olay sözler!!!

Söylemezsem Olmaz programımızın hafta içi yayınlanan bölümlerinde dikkatlerden kaçmayan bazı anları hafta sonu sizlere sunuyoruz. Bugün sizin seçtiğimiz video kesitimizde yorumcumuz Seren Serengil'in Gülben Ergen ve Hadise hakkında söylediği sözleri ele aldık.

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 5 Mayıs Perşembe İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu