Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 4 Kasım Cuma Yeni Bölüm İzle!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 4 Kasım Cuma Yeni Bölüm İzle!...Beyaz Tv'nin sevilen magazin programı Söylemezsem olmaz hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarına geliyor. Magazin efsanesi söylemezsem olmaz gündemi belirlemeye devam ediyor. Ekranların vazgeçilmez ismi Seren Serengil, milyonların sevgisini kazanan Deniz Akkaya ve sivri dilli yorumcu Bircan Bali ile Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45’te Beyaz TV’de…

Ajda Pekkan'ın sağlık durumu hakkında Op. Dr. Özgür İsmail Türk'ten korkutan açıklama!

Evinde düşerek kalça kemiğini çatlatan ve acil ameliyata alınan Türkiye’nin süperstarı 76 yaşındaki Ajda Pekkan’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Söylemezsem Olmaz canlı yayınına telefonla bağlanan Op. Dr. Özgür İsmail Türk, Ajda Pekkan'ın geçirdiği kaza ve uygulanması gereken tedavi süreci hakında bilgiler verdi.

Arto'dan şoke eden sözler! Reza Zarrab Mehmet Dinçerler anlaştı! Ebru Gündeş, Hadise..

Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü bölümüne yorumcumuz Arto'nun Reza Zarrab ve Mehmet Dinçerler hakkında yaptığı yorumlar damgasını vurdu. Reza Zarrab ve Mehmet Dinçerler para karşılığında anlaştığını iddia eden Arto'nun sözleri Bircan ve Seren Serengil'i şaşkına çevirdi.

Kurtuluş Kuş hakkında şoke eden iddialar!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 4 Kasım Cuma Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu