Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 30 Kasım Yeni Bölüm İzle!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 30 Kasım Yeni Bölüm İzle!...Beyaz Tv'nin sevilen magazin programı Söylemezsem olmaz hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarına geliyor. Magazin efsanesi söylemezsem olmaz gündemi belirlemeye devam ediyor. Ekranların vazgeçilmez ismi Seren Serengil, milyonların sevgisini kazanan Arto ve sivri dilli yorumcu Bircan Bali ile Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45’te Beyaz TV’de…

Seren Serengil Konya'ya gidiyor! Köpek barınaklarının nelere ihtiyacı var? Ünlüler harekete geçti...

Sosyal medyada günlerdir konuşulan Konya'da yaşanan olaylardaki son durumu yorumcumuz Seren Serengil açıkladı. Öte yandan ünlü isimler Konya'daki barınaktan hayvan sahiplenmeye başladı.

Yalı Çapkını dizisi gerçek hayatta hangi aileyi anlatıyor? Seren Serengil'e gelen gizemli mesaj!

Yalı Çapkını dizisi gerçek hayatta hangi aileyi anlatıyor? Yalı Çapkını gerçek hikayesi... Star TV ekranlarının yeni dizisi "Yalı Çapkını" yayınlandığı ilk günden beri reytinglerde zirveye yerleşmeyi başardı. Yalı Çapkını dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla da büyük yankı uyandırdı. Yalı Çapkını'nın son bölümde yaşanan gelişmeler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Anca en çok merak edilen konu ise ''Yalı Çapkını dizisi gerçek hayatta hangi aileyi anlatıyor?'' Yorumcumuz Seren Serengil'e gelen mesaj izleyenleri merakta bıraktı.

Tuba Büyüküstün Engin Akyürek dizi aşkı gerçek oldu! Bakın nasıl yakalandılar!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 30 Kasım Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu