Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 3 Nisan Yeni Bölüm İzle!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 3 Nisan Yeni Bölüm İzle!...Beyaz Tv'nin sevilen magazin programı Söylemezsem olmaz hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarına geliyor. Magazin efsanesi söylemezsem olmaz gündemi belirlemeye devam ediyor. Ekranların vazgeçilmez ismi Seren Serengil, milyonların sevgisini kazanan Arto ve sivri dilli yorumcu Bircan Bali ile Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45’te Beyaz TV’de…

Pınar Eliçe, Youtuber Burak Güngör'e cevap verdi! Batuhan Karacakaya Ayşe Aslanpay...

Eski Survivor yarışmacısı Batuhan Karacakaya geçtiğimiz gün programımıza telefonla bağlandı ve eski sevgilisi Ayşe Aslanpay'la yaşadıkları hakkında açıklamalarda bulundu. Batuhan Karacakaya Ayşe Aslanpay'ın olaylı ayrılığı sosyal medyanın da gündemine oturdu. Ayşe Aslanpay Youtuber Burak Güngör'in Youtube kanalına konuk olarak açıklamalarda bulundu. Youtuber Burak Güngör'ün programımız hakkında yaptığı yanlı yayın sözlerine de yorumcumuz Pınar Eliçe cevap verdi.

Oğuzhan Koç Demet Özdemir ayrıldı, boşanıyor haberleri büyük bir proje mi? Detaylar ortaya çıktı!

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in evliklerinde sorun yaşadıkları haberleri gündemdeki yerini koruyor. Demet Özdemir'in, önceki gün konuk olduğu lansmanda yüzğünü takmamış olması dikkatlerden kaçmadı. Demet Özdemir Oğuzhan Koç ayrılık iddialarının ayyuka çıktığı şu günlerde Demet Özdemir'in reklam anlaşmaları da dikkat çekiyor. Adım Farah dizisinde rol alan ünlü oyuncu Demet Özdemir, reklamdan para kazanmaya devam ediyor. Oğuzhan Koç Demet Özdemir ayrılık haberlerinin bir reklam çalışması olacabileceği de iddia edildi.

Ebru Şallı Uğur Akkuş ayrıldı mı, boşanıyor mu? 'Bu evliliğin arkasında dönen oyunlar var...!'

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 3 Nisan Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu