Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 27 Mayıs Cuma İzle!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 27 Mayıs Cuma İzle!....Beyaz Tv'nin sevilen magazin programı Söylemezsem olmaz hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarına geliyor. Magazin efsanesi söylemezsem olmaz gündemi belirlemeye devam ediyor. Ekranların vazgeçilmez ismi Seren Serengil, milyonların sevgisini kazanan Arto ve sivri dilli yorumcu Bircan Bali ile Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45’te Beyaz TV’de...

Aleyna Tilki'nin yarı İngilizce yarı Türkçe röportajı yorumcularımızın diline düştü!

Genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin yarı Türkçe yarı İngilizce olarak verdiği röportaj yorumcularımızın diline düştü. Seren Serengil ve Arto, Aleyna Tilki'nin son röportajı hakkında ilginç tespitlerde bulundu.

İhanetin uğrayan İrem Derici'den Safiye Soyman'a şok sözler!!! Canlı yayında cevap verdi...

erya Tuna, "Çapkınlıkta erkeklerin suçu yok" sözleri sonrası tartışma büyüyor. Geçtiğimiz günlerde Safiye Soyman'dan da tartışma yaratan bir çıkış gelmişti. Safiye Soyman, "Her şey tabi ki kadınlarda bitiyor. Haberim yoksa çapkınlık yapabilir. Bana hissettirmesin" diyerek hemcinslerinin tepkilerini üzerine çekti. Safiye Soyman'ın sözleriyle küplere binen İrem Derici açtı ağzını yumdu gözünü. İrem Derici "Vallahi Safiye Abla'nın saçını yolasım geldi" dedi.

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 27 Mayıs Cuma İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu