Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 24 Mart Çarşamba İzle!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 24 Mart Çarşamba İzle!....Beyaz Tv'nin sevilen magazin programı Söylemezsem olmaz hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarına geliyor. Magazin efsanesi söylemezsem olmaz gündemi belirlemeye devam ediyor. Ekranların vazgeçilmez ismi seren Serengil, milyonların sevgisini kazanan Arto ve sivri dilli yorumcu Bircan Bali ile Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 13.15’te Beyaz TV’de...

Masumlar Apartmanı'nın Han'ı Birkan Sokullu hastanelik oldu! 

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 24 Mart Çarşamba İzlemek İçin Tıklayınız...

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı Dizisi'nin başrol oyuncularından Han karakterine can veren Birkan Sokullu hastanelik oldu. Birkan Sokullu, yürüyüş yaptığı esnada bileklerini ağrıttığı için hastaneye gittiğini açıkladı.

Tolga Bayar Ebru Bayar boşanıyor mu?

Evli olduğu dönemde Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'la yasak aşk yaşadıkları iddia edilen Tolga Bayar geçtiğimiz günlerde eşi ve çocuğunun olduğu eve geri döndüğü haberleri çıkmıştı. Öte yandan bugün de bir gazetede ''Tolga Bayar Ebru Bayar boşanıyor, dava açıldı'' haberi yayınlandı. Programımıza telefonla bağlanan Tolga Bayar boşanma ve dava konusunda sorularımızı cevapladı.

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 24 Mart Çarşamba İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu