Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 24 Aralık Cuma İzle!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 24 Aralık Cuma İzle!...Beyaz Tv'nin sevilen magazin programı Söylemezsem olmaz hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarına geliyor. Magazin efsanesi söylemezsem olmaz gündemi belirlemeye devam ediyor. Ekranların vazgeçilmez ismi Seren Serengil, milyonların sevgisini kazanan Deniz Akkaya ve sivri dilli yorumcu Bircan Bali ile Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45’te Beyaz TV’de...

Evli ve iki çocuk babası....!!! Aleyna Tilki'nin gece kaçamağı kötü bitti!!!

''Dünya yıldızı olacağım'' diyerek yola çıkan şarkıcı Aleyna Tilki babası yaşındaki iş insanıyla fena yakalandı. Söylemezsem Olmaz kameralarına yaklanan Aleyna Tilki ve iş insanı kameralarımız karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Sivri dilli yorumcumuz Arto'nun Aleyna Tilki haberi için ''Aleyna yaşlı sever...'' demesi herkesi şaşırttı.

Bilal Özcan'dan Burak Özçivit'in oyunculuğu hakkında olay sözler!!!

Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü bölümüne yorumcumuz Bilal Özcan'ın oyuncu Burak Özçivit hakkında yaptığı açıklamalar damgasını vurdu. Dizi setinde yaşadığı olumsuz iddialarla gündeme gelen Burak Özçivit'in oyunculuğunu sert bir dille eleştiren Bilal Özcan'ın, ''Hadi be ordan ne oyuncuymuş...'' demesi izleyenleri şaşırttı.

İşletme sahibi yayına bağlandı o gece yaşananları anlattı! 

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 24 Aralık Cuma İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu