Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 22 Eylül Perşembe Yeni Bölüm İzle!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 22 Eylül Perşembe Yeni Bölüm İzle!...Beyaz Tv'nin sevilen magazin programı Söylemezsem olmaz hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarına geliyor. Magazin efsanesi söylemezsem olmaz gündemi belirlemeye devam ediyor. Ekranların vazgeçilmez ismi Seren Serengil, milyonların sevgisini kazanan Deniz Akkaya ve sivri dilli yorumcu Bircan Bali ile Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45’te Beyaz TV’de...

Reha Muhtar'dan Söylemezsem Olmaz'a özel açıklama!

Ünlü oyuncu Deniz Uğur, ikiz çocuklarının babası ünlü televizyoncu Reha Muhtar hakkında şi-ddet iddiasında bulunmuştu. 13 yaşındaki kızını dö-vdüğü iddia edilen Reha Muhtar'dan Söylemezsem Olmaz yorumcusu Seren Serengil'e özel açıklama geldi.

Menajer Selçuk Büyükçukurlu'dan şoke eden sözler!!! Solmaz düğün sahibiyle yüzleşti!

Gelin adayı olarak tanınan Solmaz Çiros tanındıktan sonra düğünlerde ve bazı mekânlarda sahne almaya başlamıştı. Solmaz Çiros'un 2500 Euro aldığı düğünden yasaklı madde kullandığı için kovulduğu iddia edildi. Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü bölümüne görüntülü olarak bağlanan düğün sahibi Sunay Mustafa ve telefonla bağlanan Solmaz'ın eski menajeri Selçuk Büyükçukurlu, Solmaz Çiros hakkında şoke eden sözler sarf etti.

Arto'nun Hadise Mehmet Dinçerler hakkında son bombası: Kumpas, proje...

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 22 Eylül Perşembe Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu