Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 22 Aralık Çarşamba İzle!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 22 Aralık Çarşamba İzle!...Beyaz Tv'nin sevilen magazin programı Söylemezsem olmaz hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarına geliyor. Magazin efsanesi söylemezsem olmaz gündemi belirlemeye devam ediyor. Ekranların vazgeçilmez ismi Seren Serengil, milyonların sevgisini kazanan Deniz Akkaya ve sivri dilli yorumcu Bircan Bali ile Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45’te Beyaz TV’de...

Seren Serengil müjdeyi verdi!!! Sevgilisi Mustafa Tohma'dan hastanede duygulandıran hareket!!!

Yorumcumuz Seren Serengil'in sağlık durumu çok iyiye gidiyor ve has taneden tab urcu edildi. Seren Serengil, canlı yayınımıza bağlanarak yaşadığı süreci anlattı. Seren Serengil has tane sürecinde hiç bir şekilde yanından ayrılmayan sevgilisi Mustafa Tohma'ya övgü dolu sözler sarf etti. Öte yandan Seren Serengil, Söylemezsem Olmaz izleyenlerine büyük müjdeyi verdi.

Hülya Avşar'ın simit açıklamasına Arto'dan sert tepki geldi: Eğer yüreğin yetiyorsa...

Ekonomi yorum yaptığı esnada ''Gerekirse simit yiyeceğiz'' diyen Hülya Avşar'a yorumcumuz Arto'dan çok sert cevap geldi. Hülya Avşar'ın fakir edebiyatı yaptığını söyleyen Arto, açıklamanın hiç samimi, inandırıcı olmadığını ifade etti.

Burak Sergen, Söylemezsem Olmaz canlı yayınında yaşadıklarını anlattı!!!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 22 Aralık Çarşamba İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu