Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 21 Aralık Salı İzle!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 21 Aralık Salı İzle!...Beyaz Tv'nin sevilen magazin programı Söylemezsem olmaz hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarına geliyor. Magazin efsanesi söylemezsem olmaz gündemi belirlemeye devam ediyor. Ekranların vazgeçilmez ismi Seren Serengil, milyonların sevgisini kazanan Deniz Akkaya ve sivri dilli yorumcu Bircan Bali ile Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45’te Beyaz TV’de...

Bircan Bali'den Muharrem Sarıkaya'ya sert tepki: Yaşından başından utan!!!

Hafta sonu Muharrem Sarıkaya'nın görüntüsü sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile program yapan Muharrem Sarıkaya yanına gelen İHA muhabirine to kat atarak arkaya doğru itekliyor. Bu görüntü yayınlanmasının ardından Muhammer Sarıkaya'ya tep kiler çığ gibi yükseldi. Muhammer Sarıkaya'ya sert bir tep ki de sunucu ve yorumcumuz Bircan Bali'den geldi. Bircan, Muhammer'e; ''Yaşından başından utan'' dedi.

Oyuncu Burak Sergen fena dağıttı!!! Avukatıyla aşk mı yaşıyor?

Usta oyuncu Burak Sergen, geçtiğimiz akşam Gizem adındaki arkadaşı ile Beyoğlu'nda görüntülendi. Ayakta durmakta zorlanan oyuncunun avukatı da olduğu iddia edilen kadınla aynı eve girdi.

Bircan Bali açıkladı: Ece Ronay 2.5 aylık hamile, imam nikahı yaptığı kişi....

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 21 Aralık Salı İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu