Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 2 Kasım Çarşamba Yeni Bölüm İzle!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 2 Kasım Çarşamba Yeni Bölüm İzle!...Beyaz Tv'nin sevilen magazin programı Söylemezsem olmaz hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarına geliyor. Magazin efsanesi söylemezsem olmaz gündemi belirlemeye devam ediyor. Ekranların vazgeçilmez ismi Seren Serengil, milyonların sevgisini kazanan Deniz Akkaya ve sivri dilli yorumcu Bircan Bali ile Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45’te Beyaz TV’de…

Mehmet Dinçerler'den yeni sevgilisine şaşırtan hediye! Dikkat çeken ayrıntı...

Mehmet Dinçerler, Hadise'den boşanır boşanmaz kendine yeni sevgili yaptı. İddiaya göre; ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler, Kuveytli ünlü şarkıcı Rawan Bin Hussain ile aşk yaşıyor. Otele 3 gün için 70 bin TL ödeyen Dinçerler, başlangıç hediyesi olarak aldığı çantaya da 50 bin TL verdi. Aldığı hediyenin detayını ise Bircan Bali açıkladı.

İlber Ortaylı Gülseren Budayıcıoğlu'na ayar verdi!

Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, ‘Masumlar Aparmanı', ‘Kırmızı Oda', ‘Camdaki Kız' gibi romanları diziye uyarlanan Psikiyatri Uzmanı Doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nu eleştirdi. İlber Ortaylı, Gülseren Budayıcıoğlu'na "Hasta dosyasıyla senaryo yazıyor" diyerek tepki gösterdi.

O görüntüler Seren Serengil'i çok sinirlendirdi!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 2 Kasım Çarşamba Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu