Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 17 Ocak Yeni Bölüm İzle!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 17 Ocak Yeni Bölüm İzle!....Beyaz Tv'nin sevilen magazin programı Söylemezsem olmaz hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarına geliyor. Magazin efsanesi söylemezsem olmaz gündemi belirlemeye devam ediyor. Ekranların vazgeçilmez ismi Seren Serengil, milyonların sevgisini kazanan Arto ve sivri dilli yorumcu Bircan Bali ile Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45’te Beyaz TV’de…

Acun Ilıcalı’nın eleştirisinden sonra Survivor Nagehan Karadere'den şok açıklama!

Survivor 2023 başladıktan sonra eski Survivor yarışmacılarının programla ilgili bazı eleştirileri gündem oldu. 2022 Survivor’da yarışan Nagehan Karadere, Nisa Bölükbaşı’nın birinci olmasını eleştirmiş "Survivor sahte bir ortam, herkes menfaat ve çıkar derdinde" demişti. Bu sözlere Acun Ilıcalı’nın cevabı sert olunca Nagehan Karedere, herkesi şaşırtan bir açıklamada bulundu.

Selen Görgüzel'den Merve Boluğur'a olay sözleri! Kavga giderek alevleniyor!

Geçtiğimiz hafta Söylemezsem Olmaz'a konuk olan ve oyuncu Merve Boluğur hakkında olay yaratan açıklamalarda bulunan Selen Görgzel'e Merve Boluğur'dan cevap geçikmedi. Selen Görgüzel programımızın bugünkü bölümüne de telefonla bağlanarak Merve'nin sözlerine cevap verdi.

Bircan Bali'den Hafsanur Sancaktutan hakkında olay iddia! Hafsanur'dan canlı yayında cevap geldi!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 17 Ocak Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu