Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 16 Kasım Yeni Bölüm İzle!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 16 Kasım Yeni Bölüm İzle!...Beyaz Tv'nin sevilen magazin programı Söylemezsem olmaz hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarına geliyor. Magazin efsanesi söylemezsem olmaz gündemi belirlemeye devam ediyor. Ekranların vazgeçilmez ismi Seren Serengil, milyonların sevgisini kazanan Arto ve sivri dilli yorumcu Bircan Bali ile Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45’te Beyaz TV’de…

Danla Bilic Kubilay Aka ayrıldı! Sürpriz aşk erken bitti!

Oyuncu Kubilay Aka ile sosyal medya fenomeni Danla Bilic, geçtiğimiz eylül ayında el ele görüntülenmişti. Çiçeği burnunda sevgililer, şarkıcı Berkay'ın Kuruçeşme Açıkhava'daki konserinin ardından soluğu aynı semtteki bir mekanda almış, baş başa eğlenmeye devam etmişti. Kısa süre sonra sürpriz aşkta yeni bir gelişme yaşandı. Kubilay Aka'nın itirafı dikkat çekti.

Seren Serengil, Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş’u bakın kime benzetti! Fena ti'ye aldı!

Ebru Şallı, kendisini araç içinde darp ettiği öne sürülen eşi Uğur Akkuş’la önceki akşam Bebek’te yemekteydi. Çift, mekândan Akkuş’un eşine hediye olarak aldığı 11 milyon liralık Bentley ile ayrıldı. Öte yandan Uğur Akkuş'un yeni tarzı yorumcularımızı çok güldürdü. Seren Serengil, Uğur Akkuş’u Arif Susam'a benzetti.

Hande Erçel ve Hakan Sabancı sevgili mi? Kerem Bursin defteri tamamen kapandı mı?

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 16 Kasım Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu