Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 15 Kasım Yeni Bölüm İzle!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 15 Kasım Yeni Bölüm İzle!....Beyaz Tv'nin sevilen magazin programı Söylemezsem olmaz hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarına geliyor. Magazin efsanesi söylemezsem olmaz gündemi belirlemeye devam ediyor. Ekranların vazgeçilmez ismi Seren Serengil, milyonların sevgisini kazanan Arto ve sivri dilli yorumcu Bircan Bali ile Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45’te Beyaz TV’de…

Seren, Hadise'yi köşeye sıkıştırdı! ''Reza'yla kayalıklarda el ele hem de kardeşin...''

Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü bölümüne Hadise haberinde Seren Serengil'in sözleri damgasını vurdu. Hadise'nin Reza Zarrab'la kayalıklarda elele olduğunu bir görüntüden bahseden Seren Serengil, o fotoğrafın da kardeşi tarafından çekildiğini ifade etti. Seren, daha sonra da Hadise'ye seslenerek bu görüntülere cevap vermesini istedi.

Hande Erçel'den Kerem Bürsin ile aşk açıklaması! Seren Serengil'den Hande'ye olay sözler!

Hande Erçel eski aşkı Kerem Bürsin ile barıştı mı? Eski aşıklar Kerem Bürsin ile Hande Erçel, geçtiğimiz haftalarda Kavacık'ta bir kafede buluşmuştu. İkilinin hayranları tarafından görüntülenmelerinin ardından, barıştıkları iddiaları ortaya atılmıştı. Kerem Bürsin barışma iddialarını ne kabul etmiş ne de yalanlamıştı... Hande Erçel'den aşk iddialarını ilk kez yanıt geldi. Yorumcumuz Seren Serengil, Hande Erçel'in açıklamalarına sert bir şekilde cevap verdi.

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 15 Kasım Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu