Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 13 Mayıs Cuma İzle!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 13 Mayıs Cuma İzle!...Beyaz Tv'nin sevilen magazin programı Söylemezsem olmaz hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarına geliyor. Magazin efsanesi söylemezsem olmaz gündemi belirlemeye devam ediyor. Ekranların vazgeçilmez ismi Seren Serengil, milyonların sevgisini kazanan Arto ve sivri dilli yorumcu Bircan Bali ile Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45’te Beyaz TV’de...

Seren Serengil'den Sinan Akçıl'ın son hali hakkında olay yorum!

Geçtiğimiz yıl şubat ayında ilişkilerine bir şans daha verip yeniden nikah masasına oturan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı ikinci kez boşandı. Çiftin, 15 ay süren evliliği üç dakikada bitti. Yorumcumuz Seren Serengil, Sinan Akçıl'ın son hali hakında dikkat çeken yorumlarda bulundu. Kilo alan Sinan Akçıl için sert sözler sarf eden Seren Serengil'e Sinan'ın cevap verip vermeyeceği ise merak konusu.

ŞOK GELİŞME!!! Alişan'ın ailesi yine karıştı! Buse Varol resmen sildi!

Son dönemde aile ilişkileri düzeldiği söylenen Alişan Buse Varol çiftinin bu sefer de gelinler arasında sıkıntı çıktığı iddia ediliyor. Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatının yıl dönümünde Buse Varol ile Merve Tektaş'ın birbirlerini sosyal medyadan sildikleri ortaya çıktı. Öte yandan Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatının yıl dönümü dolayısıyla yaptığı duygusal paylaşım Bircan Bali'yi ağlattı.

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 13 Mayıs Cuma İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu