Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 12 Mayıs Perşembe İzle!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 12 Mayıs Perşembe İzle!....Beyaz Tv'nin sevilen magazin programı Söylemezsem olmaz hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarına geliyor. Magazin efsanesi söylemezsem olmaz gündemi belirlemeye devam ediyor. Ekranların vazgeçilmez ismi Seren Serengil, milyonların sevgisini kazanan Arto ve sivri dilli yorumcu Bircan Bali ile Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45’te Beyaz TV’de...

Burcu Kıratlı Sinan Akçıl boşanıyor! Evlilik resmen bitmeden yeni sevgili bombası!!!

Söylemezsem Olmaz programının bugünkü bölümüne Bircan Bali'nin açıklaması damgasını vurdu. Eline aldığı telefonundan bir resim gösteren Bircan Bali ilk olarak ''Bu gizemli kişinin ünlü bir isimle aşk yaşadığı ortaya çıktı'' diyerek izleyenleri merakta bıraktı. Bircan daha sonra bu kişinin Sinan Akçıl ile evliliği biten ve boşanma kararı aldığı Burcu Kıratlı'nın yeni sevgilisi olduğunu iddia etti.

İrem Derici fena patladı!!! Cem Belevi'yi ses kayıtlarıyla tehdit etti!

İrem Derici'yi Nergis Nesrullayeva ile aldatan Cem Belevi 'Aldatmadım' açıklaması yaptı. İrem Derici açıklamayı görünce çileden çıktı. Şarkıcı İrem Derici Cem Belevi'yi "Ben İrem'i çok seviyorum, onu asla aldatmadım" sözlerinden sonra ses kayıtlarını ifşa etmekle tehdit etti.

Alişan'dan Söylemezsem Olmaz'a samimi açıklama! Buse Varol hamile mi?, 3 bebek için...

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 12 Mayıs Perşembe İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu