Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 11 Kasım Yeni Bölüm İzle!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 11 Kasım Yeni Bölüm İzle!...Beyaz Tv'nin sevilen magazin programı Söylemezsem olmaz hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarına geliyor. Magazin efsanesi söylemezsem olmaz gündemi belirlemeye devam ediyor. Ekranların vazgeçilmez ismi Seren Serengil, milyonların sevgisini kazanan Deniz Akkaya ve sivri dilli yorumcu Bircan Bali ile Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45’te Beyaz TV’de…

Ferman Toprak dahil 70 kişiyi dolandırdı! Karşı taraftan şoke eden cevap!!! Oğuz Vural kimdir?

Söylemezsem Olmaz canlı yayın konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Şarkıcı Ferman Toprak canlı yayında yaşadığı sıkıntıyı anlattı. 'Kardeşim dediğim insan tarafından dolandırıldım'' diyen Ferman Toprak'ın iddialarına karşı taraftan cevap geldi.

Bircan Bali öyle bir ayrıntı yakaladı ki... Hadise Ebru Gündeş aynı karede, tarihler kesişiyor!!!

Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü bölümüne yorumcumuz ve sunucumuz Bircan Bali'nin tespiti damgasını vurdu. Murat Boz ve Ayça Ayşin Turan aşk haberinin anlatıldığı esnada O Ses Türkiye'den verilen bir görüntüdeki detayı Bircan Bali yakaladı. Hadise ve Ebru Gündeş'in aynı karedeki görüntüsünü ve tarih detaylarını ortaya çıkartan Bircan Bali yakaladığı detaylarla herkesi şaşkına çevirdi.

Seren Serengil'den Dilek Ertek hakkında şoke eden iddialar!!!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 11 Kasım Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu