Söylemezsem Olmaz İzle 2 Kasım Pazartesi 2020

Magazin ve eğlencenin bir numarası Söylemesem Olmaz hafta içi her sabah saat 09:00'da sizlerin evlerinde olmaya devam ediyor. Heyecanlı bir şekilde magazin gündemini takip etmek istiyorsanız bu programı kaçırmamalısınız. Sanat dünyasının dobra ismi Seren Serengil'in sunumu ve sivri dilli şarkıcı Arto'nun yorumlarıyla Söylemezsem Olmaz; hafta içi her sabah Türkiye'nin magazin gündemini belirlemeye geliyor…

Söylemezsem Olmaz'ın Cuma  bölümüne telefonla bağlanan Afrodit Banu Alkan, Burcu Esmersoy hakkında söyledikleriyle başta yorumcularımız Bircan Bali ve Arto olmak üzere tüm izleyeneri şaşkına çevirdi. Burcu Esmersoy'un Banu Alkan'ın bu sözlerine ne cevap vereceği merak konusu.
Söylemezsem Olmaz'ın Cuma  bölümünde verilen Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'nın haberi izleyenleri şaşırttı. Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya'nın ayrılık dedikodularının ardından soyal medya hesabından paylaşım yapan Serenay Sarıkaya'nın fotoğrafının altına gelen yorumlar ''Ünlü çiftin ayrılığına sevinenler var'' etkisi yarattı. 
Söylemezsem Olmaz'ın Cuma  bölümünde yorumcu ve sunucumuz Bircan Bali, ünlü oyuncu Ezgi Mola'nın Masumlar Apartmanı dizisindeki Safiye rolüne övgüler yağdırdı.
Erkan Petekkaya annesini kaybettiMurat Dalkılıç'ın konserinde uygunsuz görüntüler!Dr. Ali Şahan Canlı yayın konuğumuz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı

Başa dön tuşu