Söylemezsem Olmaz 3 Şubat Çarşamba Beyaz Tv İzle!

Söylemezsem Olmaz 3 Şubat Çarşamba Beyaz Tv İzle!...Beyaz Tv'nin sevilen magazin programı Söylemezsem olmaz hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarına geliyor. Magazin efsanesi söylemezsem olmaz gündemi belirlemeye devam ediyor. Ekranların vazgeçilmez ismi seren Serengil, milyonların sevgisini kazanan Arto ve sivri dilli yorumcu Bircan Bali ile Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 13.15’te Beyaz TV’de...

BARIŞACAKLAR MI? Serenay Sarıkaya'dan sürpriz Cem Yılmaz açıklaması!

Söylemezsem Olmaz 3 Şubat Çarşamba Beyaz Tv İzlemek İçin Tıklayınız...

Geçtiğimiz yılın en çok konuşulan çifti olan Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Gazetecilerin sorularını cevaplayan Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz'ın son paylaşımını neden beğendiğini açıkladı. Serenay Sarıkaya Muhabirlerin Cem Yılmaz'la barışacak mısınız sorusuna da kaçamak cevap verdi.

Canlı yayına beklediğimiz Mahmut Tuncer'in eşi üzücü haberi açıkladı!

Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü bölümüne konuk olması beklenen sevilen sanatçı Mahmut Tuncer hastaneye kaldırıldı. Tansiyonu bir anda yükselen Mahmut Tuncer sevenlerini korkuttu. Mahmut Tuncer'in eşi Işıl Tuncer ekibimizle yaptığı telefon görüşmesiyle ünlü türkücünün sağlık durumunu açıkladı.

​Söylemezsem Olmaz 3 Şubat Çarşamba Beyaz Tv İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu