Söylemezsem Olmaz 2 Şubat Salı Beyaz Tv İzle!

Söylemezsem Olmaz 2 Şubat Salı Beyaz Tv İzle!...Beyaz Tv'nin sevilen magazin programı Söylemezsem olmaz hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarına geliyor. Magazin efsanesi söylemezsem olmaz gündemi belirlemeye devam ediyor. Ekranların vazgeçilmez ismi seren Serengil, milyonların sevgisini kazanan Arto ve sivri dilli yorumcu Bircan Bali ile Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 13.15’te Beyaz TV’de...

FLAŞ! Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya barıştı mı?

Söylemezsem Olmaz 2 Şubat Salı Beyaz Tv İzlemek İçin Tıklayınız...

Geçtiğimiz yılın en çok konuşulan çifti olan Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya arasında yeni bir gelişme yaşandı. Cem Yılmaz'ın bir paylaşımını beğenen Serenay Sarıkaya'nın barışmak için ilk adımı attığı iddia edildi.

Özcan Deniz'in 23 yaş küçük yeni sevgilisi bakın kim çıktı!!!

Samar Dadgar kimdir, Samar Dadgar kaç yaşında? Özcan Deniz'in yeni sevgilisi Samar Dadgar merak konusu oldu... Eski eşi Feyza Aktan'la davalık olan Özcan Deniz'in kendisinden 23 yaş küçük bir modacı ile birlikteliği olduğu öne sürülüyor. İranlı bir moda tasarımcısı olan Samar Dadgar, 26 yaşında. Samar Dadgar ile Özcan Deniz'in birlikteliğinin geçen yaz başladığı iddia edildi. Özcan Deniz önceki eşi Feyza Aktan'dan Haziran 2019'da boşanmıştı.

Söylemezsem Olmaz 2 Şubat Salı Beyaz Tv İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu