Son Yaz Dizisi 25.Bölüm Yeni Bölüm İzle! 9 Ekim Cumartesi

Son Yaz Son Bölüm Tek Parça Full İzle… Fox TV'nin sevilerek izlenen dizisi Son Yaz birbirinden heyecanlı bölümleri ile yeni sezonda da ekranlara gelmeye devam ediyor. Meraklandıran sahneleri ile cuma akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden olan Son Yaz 25.Bölümü ile 9 Ekim Cumartesi saat 20:00'den itibaren izleyicisi ile buluşacak. Peki yeni bölümde neler olacak?

SON YAZ25.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Canan’ın ölümünden sonra hiçbir şey eskisi gibi değildir. Kara ailesi ayrı yerlere savrulmuştur. Canan’ın ölümünü kaldıramayan Selim inzivaya çekilmiştir. Akgün ise kaçak durumdadır. Onları tekrar bir araya getirecek kişi ise Sare Akay olacaktır. Sare Akay, Son Yaz evrenine sırlarıyla birlikte girecek ve bütün dengeleri değiştirecektir.
Bir istihbarat çalışanı olan Sare  Akay, organize suçlarla mücadele için kurulan özel bir ekibin başına geçer. Çünkü İstanbul mafya ailelerinin savaşına şahitlik etmektedir.  Onları bitirmek için yardıma ihtiyacı vardır. Ve Savcı Selim Kara’dan yardım isteyecektir. Ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır. Çünkü ne Selim artık eski Selim’dir; ne Akgün eski Akgün… Ne de Yağmur eski Yağmur… Artık onlar, ortak bir acının bedelini farklı farklı ödeyen insanlardır.

OYUNCULAR: Alperen Duymaz, Ali Atay, Birce Akalay, Hafsanur Sancaktutan, Arif Pişkin, Sezer Koç, Halil Babür, Yılmaz Bayraktar, Yasemin Yazıcı, Yunus Narin, Zuhal Gencer, Onur Bay, Yaprak Medine, Tayfun Sav, Ata Nedim Arman, Cengiz Okuyucu, İlda Özgürel.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu