Son Dakika! Asgari Ücret Zammı Resmi Gazetede Yayınlandı

Son Dakika! Asgari Ücret Zammı Resmi Gazetede Yayınlandı... Milyonların merakla beklediği asgari ücretin zamlı ödemelerinin 1 Temmuz'dan itibaren ödenmesine dair karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

İktidar ve yetkili sendikaların asgari ücret zammı ile ilgili görüşmeleri devam ederken , asgari ücret maaşlarının 1 Temmuz'da zamlı verilmesine dair Cumhurbaşkanlığı kararı resmen onaylandı.

Temmuz maaşları zamlı olacak

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayınlanan kara göre; asgari ücrette Temmuz maaşları yapılan yeni zamlarla birlikte ödenecek.

YÖNETMELİK
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından:ASGARİ ÜCRET YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİKYAPILMASINA DAİR YÖNETMELİKMADDE 1- 1/8/2004 tarihli ve 25540 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Asgari Ücret Yönetmeliğinin 11 inci maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.“Madde 11- Komisyonca belirlenen ücretler Resmî Gazete’de yayımlanır ve Komisyon kararında başka bir yürürlük tarihi belirtilmediği takdirde yayımlandığı tarihten itibaren yürürlüğe girer.”MADDE 2- Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.MADDE 3- Bu Yönetmelik hükümlerini Hazine ve Maliye Bakanı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı birlikte yürütür.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu