Slovacko 1 - 1 Fenerbahçe Maç Özeti İzle! 11 Ağustos Perşembe

Temsilcimiz Fenerbahçe 3-0'ın rövanşında Slovacko ile 1-1 berabere kalarak turu geçen taraf oldu. Maçta Serdar Dursun muhteşem bir gole imza attı. Üstünlüğü koruyamayan Fenerbahçe rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Slovacko 1 - 1 Fenerbahçe Maç Özeti İzle!

Şampiyonlar Ligi 2.ön eleme turunda talihsiz bir şekilde Dinamo Kiev'e yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Avrupa temsilcimizi Fenerbahçe Çekya takımı Slovacko'yu geçmeyi başardı. UEFA Avrupa Kupası'nda yoluna devam eden Fenerbahçe'nin gruplara kalması için kaç maç daha oynaması gerekiyor merak ediliyor. Slovacko 1 - 1 Fenerbahçe Maç Özeti İzle!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme turunu geçerek play-off turunda FK Austria Wien ile karşılaşacak. Slovacko 1 - 1 Fenerbahçe Maç Özeti İzle!

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Slovacko'yu elemesiyle play-off turundaki rakibi Austria Wien oldu. Avusturya temsilcisini de geçmesi durumunda Fenerbahçe, Avrupa Ligi gruplarında yer alacak. Slovacko 1 - 1 Fenerbahçe Maç Özeti İzle!

Fenerbahçe, Wien'e elenmesi halinde ise Konferans Ligi'ne gidebilmek için AIK Solna -  Shkendija maçının galibiyle play-off oynayacak. Slovacko 1 - 1 Fenerbahçe Maç Özeti İzle!

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

İLK 11'LER:

FENERBAHÇE: 1Bayındır, 21Osayi-Samuel, 29Lemos, 28Peres, 41Szalai, 80Yuksek, 27Crespo, 9Rossi, 22Bruma, 19Dursun, 10Guler

SLOVACKO: 1Nguyen, 27Tomic, 4Simko, 3Kadlec, 14Doski, 28Danicek, 10Travnik, 8Levin, 11Petrzela, 21Sasinka, 7Holzer

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu