Sivasspor ve Trabzonspor Daha Önce Süper Kupa Kazandı mı?

Sivasspor Daha Önce Süper Kupa Kazandı mı?... Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de tam olarak istediği performansı gösteremese de Türkiye Kupası'nı alma başarısına ulaşan Sivasspor Süper Kupa finalinde şampiyon Trabzonspor ile karşılaşacak. İki güçlü rakibin karşı karşıya geleceği maçta Süper Kupa sahibini bulacak. Birçok futbolsever tarafından yakından takip edilen karşılaşmaya dair detaylar araştırılıyor. Bunlardan birisi de Sivasspor'un ve Trabzonspor'un daha önce Süper Kupa kazanıp kazanmadığı konusu oldu.

Süper Lig Şampiyonu Trabzonspor ile Ziraat Türkiye Kupası’nın sahibi Demir Grup Sivasspor, bugün Süper Kupa’nın sahibi olabilmek için sahaya çıkacak. Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki mücadele 20.45’te başlayacak ve atv’den naklen yayınlanacak.

TRABZONSPOR 3 KEZ KAZANDI!

Karadeniz ekibinin hedefi; daha önce 2 kez kazanılan Süper Kupa’nın sayısını 3’e çıkarmak... Bordo-mavililer, 2010 yılında Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Bursaspor’u 3-0, 2021 senesinde de yine aynı statta Başakşehir’i 2-1 yenerek Süper Kupa’nın sahibi oldu.

SİVASSPOR BİR İLK PEŞİNDE!

Sivasspor ise tarihinde henüz Süper Kupa kazanmış değil. Bugün kazanması durumunda ilk kez Süper Kupa'yı müzesine götürmüş olacak.

Sivasspor ve Trabzonspor Daha Önce Süper Kupa Kazandı mı?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu