Sivasspor - Karabağ UEFA Maçı Canlı İzle!

EUFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Sivasspor bugün Karabağ'ı konuk edecek. Grupta 3.Hafta maçları bugün oynanacak karşılaşmalar ile başlıyor. 5 Kasım Perşembe akşamında oynanacak maçlardan birisi de Sivasspor Karabağ karşılaşması olacak. Kardeş ülke Azerbaycan temsilcisi Karabağ'a bir önceki maçta mağlup olan Sivasspor evinde Karabağ'ı yenerek 3 puan almak istiyor. Karşılaşma Beinsport ve CBC Sports'tan canlı yayınlanıyor. Sivasspor Karabağ UEFA Maçı Canlı İzle!

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda Azerbaycan temsilcisi Karabağ'ı ağırlayacak Demir Grup Sivasspor, Avrupa kupalarındaki 11. karşılaşmasına çıkacak. Sivas Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanacak karşılaşma bu akşam saat 20.55'te başlayacak ve beIN Sports 1 ve CBC Sports kanalından naklen yayımlanacak.

Kırmızı-beyazlı ekipte, Karabağ maçı öncesinde Jorge Felix, Aaron Appindangoye, Serhiy Rybalka, Ziya Erdal ve Marcelo Goiano'nun sakatlıkları sürüyor. Grubun diğer maçında ise Villarreal sahasında Maccabi Tel-Aviv'i ağırlayacak.

GRUPTA SON DURUM

Maccabi Tel-Aviv'e 1-0, Vilarreal'e de 3-1 yenilerek henüz puanla tanışamayan Karabağ, grupta iki hafta sonunda son sırada yer alıyor. Deplasmanda Villarreal'a 5-3, sahasında Maccabi Tel-Aviv'e 2-1 mağlup olan Sivasspor ise gol averajıyla grupta 3. sırada bulunuyor. Sivas ekibi, iç sahada Karabağ'ı yenerek ilk puanlarını almayı hedefliyor.

Grupta 3. hafta müsabakaları öncesi puan durumu şöyle:

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu