Show TV'nin Sevilen Dizisi Aziz Yeni Sezona Ne Zaman Başlayacak?

Show TV'nin Sevilen Dizisi Aziz Yeni Sezona Ne Zaman Başlayacak?.... Show TV'de cuma akşamları izleyicisi ile buluşan Aziz dizisinin sezon finali yapması il yeni sezona ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Sevilerek ve beğenilerek izlenen dizilerden olmayı başaran Aziz reytinglerde istediği seviyeyi yakalayamamakla birlikte yine de birçok kişi tarafından yakından takip ediliyor.

Aziz 28. Bölüm ile bu akşam Show TV ekranlarında yayında olacak. Son bölümlerde Antakya Cumhuriyeti için çabalayan Aziz karakteri ardından izleyenler, dizinin zafer sahneleri sonrası biteceğini düşündü. Peki, dizi ekranlara veda mı ediyor?

Dizinin bu akşam ekranlarda gelecek 28. Bölümü sezon finali olacak. Buna göre Aziz dizisi yayın hayatına devam edecek. Peki, yeni sezon ne zaman?

AZİZ YENİ SEZONDA OLACAK MI?

Aziz sezon finali arası verirken Antakya Cumhuriyeti yolunda Pierre'nin acımasız planları heyecanı doruğa taşıyacak. Görkemli ve tansiyonu yüksek sahnelerin ardından dizinin yeni sezonu merak konusu oldu.

Geçtiğimiz yıllarda ve diğer dizilerde olduğu gibi dizinin yeni sezonunun Eylül ayında ekranlara gelmesi bekleniyor.

AZİZ SEZON FİNALİ ÖZETİ

Kenan'ın gerçek yüzünün ortaya çıkması ardına Aziz ve Kenan arasında büyük bir yüzleşme yaşanır. Efnan'ın Aziz ve Kenan'ın kardeş olduklarını bilip sakladığını öğrenen Aziz'le Efnan arasında soğuk rüzgarlar eser.

Pierre'in Zehra'yı yakalaması Aziz'in yeni bir plan yapmasına neden olur. Aziz, Zehra'yı kurtarıp milli mücadeleye katkı sağlamak için kendini feda etmeye hazırdır. Aziz'in girdiği zorlu yolda herkes tek yürek olur.

Efnan, Aziz'in zorlu yolunda ondan haber alamaz. Ancak Efnan, Aziz'i bulup onu görmeye kararlıdır! Gözünü kırpmadan elini taşın altına koyar!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu