Sesli Harfleri Sayamayan Öğretmen Tüm Türkiye'ye Rezil Oldu!

Sesli Harfleri Sayamayan Öğretmen Tüm Türkiye'ye Rezil Oldu!... Milyoner'in 29 Temmuz Cuma akşamında yayınlanan bölümüne yarışmacı olarak katılan Sinem Ayanoğlu Türkçe'deki sesli harflerle alakalı soru sonrasında tüm Türkiye'ye rezil oldu. Sosyal medyada da gündem olan Sinem Ayanoğlu'nun bu durumu sonrasında bazıları "Sinem tüm Türkiye mi rezil oldu? Yoksa tüm Türkiye olarak biz mi rezil olduk?!" diye paylaşım yapanlar oldu.

33 yaşında, aslen Karabüklü olan ve yarışmaya İstanbul’dan katılan Sinem Ayanoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü mezunu. Altı ay önce çalıştığı işten ayrılarak kendi seramik markasını kuran ve internet üzerinden satış yapan Sinem Hanım, “freelance” sosyal medya uzmanlığı ve dj’lik de yapıyor. Sinem Hanım, yarışmada ödül kazanması durumunda, bu parayla seramik atölyesi açmak istiyor.

Kim Milyoner Olmak İster? 2 Ağustos 2011 tarihinden beri Atv’de yayımlanan yarışma programı Kenan İmirzalıoğlu tarafından sunulmaktadır. “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışma programı akşamları saat 20.00’de izleyicileriyle buluşmaktadır.

ATV’nin vazgeçilmez yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster? 29 Temmuz 2022 Cuma yeni bölümü ile ekranlarda izleyicileri ile buluştu. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile yayınlanan yarışmada yarışmacıya sorulan sorunun cevabı merak konusu oluyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu