Seni Kalbime Sakladım 7.Bölüm Yeni Bölüm 11 Ağustos TRT 1 İzle!

Seni Kalbime Sakladım 7.Bölüm Yeni Bölüm 11 Ağustos Trt 1 İzle!...Trt 1'de yayınlanan Seni Kalbime Sakladım yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor. Eğlenceli, ilgi çekici konusuyla ve güçlü kadrosuyla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Seni Kalbime Sakladım her hafta perşembe yeni bölümleriyle saat 20.00'de Trt 1'de...

Yusuf Abdullah’ın yaşadığı sağlık sorunu herkesi korkutur. Onun sağlığını düşünen Civanmert, gerçekleri söyleyip söylememekte kararsız kalır. Diğer taraftan oyunu öğrenen Mete, Zeynep’i yeniden kazanmak için daha da hırslanır. Civanmert, yeni bir işe başlar. Ancak daha ilk günden başına olmadık işler gelir. Bu durum herkes tarafından duyulurken Zeynep’i de çok kızdırır. Zeynep olanların ardı arkasını öğrenmeye çalışırken, yaklaşan tehlikenin farkında değildir.

Seni Kalbime Sakladım 7.Bölüm Yeni Bölüm 11 Ağustos Trt 1 İzlemek İçin Tıklayınız...

“Seni Kalbime Sakladım”ın yeni bölümünde Mete ve Civanmert yüzleşiyor… Civanmert’in vale olduğunu hatırlayan Mete, onunla Zeynep arasında sorunlara yol açar. Zeynep bu sorunları halletmeye çalışırken, Pamir ise Zeynep’in yokluğunda şirkette yaşanan bir krizi çözmek için kolları sıvar.

Öte yandan Reyhan, öğrendiği bilgiyle Civanmert ve Zeynep arasında olanları anlamaya bir adım daha yaklaşır. Mete ve Civanmert’in yüzleşmesi çok sert geçer. Sonrasında yaşananlar Civanmert’i ipleri koparma aşamasında getirir. Yusuf Abdullah’ın yaşadığı talihsiz bir an ise herkese büyük korku yaşatacaktır.

Seni Kalbime Sakladım’da aile şirketini yöneten zeki, becerikli ve güzeller güzeli Zeynep ile “yekparmak vale” olarak ün salmış, naif ama mert mahalle delikanlısı Civanmert’in aşkını ekrana taşıyor.

İki farklı hayat, iki ayrı dünya… Zeynep ve Civanmert, kaderlerindeki aşktan kaçabilecekler mi? Seni Kalbime Sakladım her perşembe 20.00’de TRT 1’de!

Seni Kalbime Sakladım 7.Bölüm Yeni Bölüm 11 Ağustos TRT 1 İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu