Senden Daha Güzel MasterChef Balkan Ninnisi Hangisi Daha Çok İzlendi? 16 Ağustos Salı Reyting Sonuçları

Senden Daha Güzel MasterChef Balkan Ninnisi Hangisi Daha Çok İzlendi? 16 Ağustos Salı Reyting Sonuçları... TV'de bugün yine iddialı diziler yer alırken hangisinin daha çok izlendiği merak konusu oldu. TV'de yeni bölümü yayınlanan iki dizi Fox TV'nin Senden Daha Güzel dizisi ve TRT 1'in Balkan Ninnisi dizisi olurken, her gün yeni bölümü yayınlanan MasterChef Türkiye de yeni bölümü ile ekranlara geldi. Peki 16 Ağustos Salı gününe ait reyting sonuçları nasıl oldu?

Fox TV'de salı günleri izleyicisi ile buluşan Senden Daha Güzel dizisi 10.bölümü ile ekranlara geldi. Sevilerek ve beğenilerek izlenen eğlenceli dizi Senden Daha Güzel geçen hafta reytinglerde 2.sırada yer almıştı. Dizinin bu hafta da üst sıralarda olması bekleniyor.

Diğer yandan MasterChef'te heyecan artarak gidiyor. Ana kadroya girecek isimler bir bir belli oluyor. 16 Ağustos akşamında ana kadroya giren 13. isim belli oldu. Reytinglerde yükselerek giden MasterChef genelde 1.sırada yer alıyor. Bugünde de 1.sırada yer alacağa benziyor.

TRT 1'de ise Balkan Ninnisi dizisi izleyicinin karşısına geçti. Beklenen reyting performansına erişemeyen dizi hiç yoktan geçtiğimiz hafta 9.sıra yer almıştı. Dizinin bu haftada ilk 10'da olabileceği düşünülüyor.

16 AĞUSTOS SALI REYTİNG SONUÇLARI:

16 Ağustos Salı gününe ait reyting sonuçları henüz belli olmadı. Sonuçları açıklanır açıklanmaz sayfamızda olacaktır.

GEÇEN HAFTAKİ REYTİNG SONUÇLARI:

Senden Daha Güzel MasterChef Balkan Ninnisi Hangisi Daha Çok İzlendi? 16 Ağustos Salı Reyting Sonuçları

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu