Senden Daha Güzel Dizisi Tuttu mu? Senden Daha Güzel Reyting Sonuçları

Senden Daha Güzel Dizisi Tuttu mu? Senden Daha Güzel Reyting Sonuçları.... Fox TV'nin yeni dizisi Senden Daha Güzel 7 Haziran Salı akşamında ilk bölümü ile izleyicinin karşısına geçti. Yaz sezonu boyunca ekranlarda olması beklenen Senden Daha Güzel dizisinin reyting sonuçları araştırılıyor. Dizinin tutup tutmayacağı merak ediliyor.

DİZİNİN KONUSU NE?

Dermatolog olarak çalışan Efsun, Gaziantep’te bir köyde babasıyla birlikte çiftlikte huzur içinde yaşamaktadır. Annesi küçük yaşta onu ve babasını terk ederek İstanbul’a taşınmış ve Türkiye’nin en önemli estetik cerrahlarından biri olmuştur. Efsun‘a 12 yaşından bu yana görüşmediği annesinden bir anda haber gelir. Annesi ölüm döşeğindedir ve onunla son bir kez görüşmek istemektedir. Şoförünü göndererek Efsun’u İstanbul’a davet eder.

Annesini görmek için İstanbul’a giden Efsun büyük bir sürprizle karşılaşır. İstanbul’un en büyük estetik kliniğinin sahibi olan annesi, Efsun’dan klinikte çalışmasını ister ve bunun için onu zorlar. Bütün bunlar yetmiyor gibi, şoför sandığı Emir aslında annesinin ortağı Kaya Bey’in oğludur. Yakışıklı, karizmatik bir cerrah olan Emir, Efsun’un kliniği elinden almaya geldiğini sanıp Efsun ile mücadeleye girişir. Üstelik iki genç şirkete ait lojmanda komşudurlar…

Oyuncular: Cemre Baysel, Burak Çelik, Ebru Cündübeyoğlu, Sevinç Erbulak, Berat Yenilmez, Cihan Ercan, Gözde Kaya, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Merve Şen

7 HAZİRAN REYTİNG SONUÇLARI

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1 UC KIZ KARDES KANAL D

2 SURVIVOR ALL STAR TV8

3 LITVANYA-TURKIYE UEFA ULUSLAR LIGI KARSILASMASI TRT 1

4 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

5 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX

6 DESTAN ATV

7 ESRA EROL'DA ATV

8 SENDEN DAHA GUZEL FOX

9 UC KIZ KARDES (OZET) KANAL D

10 ATV ANA HABER ATV

Dizi Tuttu mu?

Senden Daha Güzel dizisi klasik yaz dizisi olarak karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz sezon yine yaz sezonunda bir aşk dizisi ile izleyicinin karşısına geçen Cemre Baysel yine benzer bir dizi ile ekranlara geldi. Bu dizinin de reytinglerde ilk haftalarda çok yüksek bir sonuç elde etmesi beklenmiyor. Ancak dizilerin sezon finali yapması ile ilginin artabileceği de söyleniyor.

Senden Daha Güzel Dizisi Tuttu mu? Senden Daha Güzel Reyting Sonuçları

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu