Sefirin Kızı 42.Bölüm 1 Mart Yeni Bölüm Fragman!

Sefirin Kızı 42.Bölüm 1 Mart Yeni Bölüm Fragman!.....Sefirin Kızı 41.Bölümü ile Star Tv ekranlarında seyircisiyle buluştu. Star Tv'nin sevilen dizisi Sefirin Kızı yine izleyicileri televizyon ekranlarına kilitledi. Heyecan dolu bir bölümün ardından Sefirin Kızı 42.Bölüm fragmanı merak konusu oldu. Sevilen dizi Sefirin Kızı 42.Bölümde neler yaşanacak?

Sefirin Kızı 42.Bölüm Yeni Bölüm Fragman yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda yer alacaktır...

Gariban bir yarıcının oğlu olan Sancar, daha çocuk yaştayken Bodrum’a tatile gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare’ye sevdalanır.

Bu iki zıt çocuk, birbirlerini çok severler, sevdaları için yıllarca mücadele ederler. Sonunda kız oğlana kaçar ama tam kavuştukları gece Nare birden ortadan kaybolur. Bir daha onu gören olmaz.

Çocuk Yahya'dan Değil!

Kimi der denize düştü öldü, kimi der sefir kızı ya Avrupa’ya kaçtı. Bir aşık da onlara türkü yakar, der ki sefirin kızı alaca kuş oldu uçtu. Böylece Nare ve Sancar’ın mutsuz hikayesi bir destana dönüşür.

Bir düğün gecesinde ortadan kaybolan sefirin kızı, tam dokuz yıl sonra, başka bir düğün gecesinde ortaya çıkıverir. Üstelik bu düğün, Sancar’ın düğünüdür ve ona kızını getirmiştir.

Sefirin Kızı 42.Bölüm 1 Mart Yeni Bölüm Fragman!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu