Sedat Peker Rasim Kaan Aytoğu Videosu İzle, ihlas holding ceo,Cem Küçük...

Sedat Peker Rasim Kaan Aytoğu Videosu İzle, ihlas holding ceo,Cem Küçük… Sedat Peker ile Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük arasındaki ‘blöf’ tartışmaları ile başlayan ve tüm Türkiye'yi şok eden, ihlas holding Ceo'suna ait olduğu iddia edilen uygunsuz görüntüler sosyal medyanın gündemindeydi.

Peker’in kullandığı iddia edilen, “Freud’un Talebesi” adlı Twitter hesabında bugün, “Karakteri, soyismi kadar olan Cem Küçük sana önümüzdeki haftasonuna kadar süre veriyorum ya çıkıp televizyonda REİS SEDAT PEKER hakkında yanılmışım, özür diliyorum diyeceksin ya da 2015 Kıbrıs tatilinde yediğin haltları herkes izleyecek. Seçim senin!” mesajı paylaşıldı.

Sedat Peker, Google arama değerlerini altüst etti.

Sedat Peker'in yayınladığı video sonrası iki günlük sürede google de en çok arama yapılan içeriklerin üst sıraları bu konu ile alakalı aramalardan oluştuğu dikkat çekti.

İşte En Çok Arama Yapılan Kelimeler

rasim kaan aytoğu

ihlas holding ceo

rasim kaan aytoğu kimdir

rasim kaan aytoğlu

ihlas holding ceo'su

tgrt sahibi

tgrt ceo'su

cem küçük video

cem küçük

RASİM KAAN AYTOĞLU KİMDİR?

1961 yılında İzmir Karşıyaka’da doğdu. İzmir Atatürk Lisesi’nden sonra 1982 yılında ABD’de University of Illinois Endüstri Mühendisliği’nden mezun oldu. Aynı zamanda Endüstri Yüksek Mühendisliği’nden şeref listesinde başarı ile mezun oldu.

1988’de Başbakanlık tarafından Harvard Universitesi ABD İşletme Yönetimi Programına gönderildi.

1989 yılında Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı tarafından Birleşik Krallık Kamu İdaresi Enstitüsü’ne gönderildi ve Kamu Yönetimi Uluslararası Finansman Programı’nı bitirdi.

1994 yılında Pacific Western Universitesi’nde finans doktorasını tamamladı.

T. C. Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı’nda Planlama Uzmanı, Güneydoğu Anadolu Projesinde (GAP) Direktörlük ve T. C. Gazi Üniversitesinde Fen Bilimleri Enstitüsü Öğretim Üyesi olarak yer aldı.

İstanbul Altın Rafinerisi Kurucu Yönetim Kurulu Başkanlığı, İstanbul Altın Borsası Kurucu Genel Sekreterliği, T.C. Başbakanlık Başbakan Başmüşavirliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakler Daire Başkanlığı, İSTAÇ, İSTON, BELTUR, İGDAS, KÜLTÜR A.Ş. şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmıştır.

Dubai’de Tanmiyat Yatırım Holding Grubu’nda İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesidir.

Cidde Şehri Kentsel Gelişim Yatırım Holding’te Finansman Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi, Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda Yönetim Kurulu Üyesi, Kiler Holding Şirketler Grubu’nda Finansman Grup Başkanlığı yapmıştır.

Avukat Esin Aytoğu ile evlidir ve Çağatay Oğuzhan Aytoğu adında bir oğlu vardır.

AKP İzmir milletvekili adayı olmuştu.

İHLAS HOLDİNG'İN CEO'SU MU?

Sosyal medya kullanıcıları, Aytoğu'nun İhlas Holding CEO'su olduğunu iddia etmiş olsa da İhlas holding yöneticileri arasında isminin geçmiyor olması dikkatlerden kaçmadı. 2020' yılında bir belediye başkanının sosyal medya hesabında "İhlas Holding CFO’su Prof. Dr. Kaan Rasim Aytoğu’na nazik ziyareti için teşekkür ediyorum" paylaşımı bulunuyor.

Ayrıca İhlas Holding'in web sitesinde CEO olarak ismi geçen kişi İhlas Holding'in kurucusu Enver Ören'in oğlu  Ahmet Mücahid Ören olarak görünüyor.

AYTOĞLU AÇIKLAMA YAPTI MI?

Konu ile alakalı olarak Rasim Kaan Aytoğlu'ndan veya onun adına herhangi bir açıklama yapılmadı.

GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ Mİ?

İhlas Holding CEO'su olarak görev yapan Aytoğlu'nun görevinden istifa edip etmediği merak konusu oldu. Henüz istifa hakkında bir bilgi paylaşılmazken İhlas Holding'in web sitesinde yönetim kurulu ve yönetim listelerine giriş sağlanamıyor.

Sosyal medyada kullanıcılar İhlas Holding CEO'su olduğunu iddia etmiş olsa da İhlas Holding yöneticileri arasında isminin geçmiyor olması dikkatlerden kaçmadı.


6 Yorum

  1. Yahu hem Rasim Kağan Aytoğunun Ihlas yöneticileri arasında adinin geçmediğini söylüyordunuz hem de ceo görevinden istifa edip etmediği hakkında bilgi edinilemedi diyorsunuz...
    BU ADAM HIC BIR ZAMAN İHLAS CEO SU OLMADI

  2. Kurucu Enver Ören,
    Enver Bey vefat ettikten sonra oğlu ceo olmuş ve hiçbir zaman değişmemiş istifa yada görev değişikliği olmamıştır.

    Basının her türlü ulaşabileceği bu kadar basit bilgiye bu kadar fitne çıkarmaya çalışması çok büyük bir art niyettir.

  3. Allah herşeye şahittir,,gerek var mi dahasina sedat peker!! Turkiye yi kendi ellerinizle sapkinliga yitiyorsunuz siyaset cakallari

  4. Konu dincilerin yediği b.klar olunca herkes hukukçu ya da ihlas sahibi oluvermiş, burada gerçek haberleri eleştiriyorlar. Algı yaratmak için binlerce yalan haber yapıp servis edenler kendileri değilmiş gibi. CEO mudur her ne zıkkımsa ömrünün yarısını orada burada devletin parasıyla okuyarak geçirmiş. Keneleri böyle böyle semirttiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu