Savcı Alpaslan Tufan Kimdir? Alpaslan Tufan Sedat Peker

Savcı Alpaslan Tufan Kimdir? Alpaslan Tufan Sedat Peker... Firari Sedat Peker'in sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda adı geçen Savcı Alpaslan Tufan merak edilen ve araştırılan isimlerden oldu. Alpaslan Tufan kimdir?

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın uğradığı silahlı saldırının savcısı olarak görev yapan Alpaslan Tufan, Ankara Başsavcı Vekili olarak görev yaptı.

Memleketi Ankara olan Alpaslan Tufan, Ankara Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.

MHP'nin Hedefi Olmuştu!

MHP’li ve ülkücü isimler, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın uğradığı silahlı ve sopalı saldırıyı soruşturan savcı Alparslan Tufan’a yönelik sosyal medyadan bir görsel tasarlayarak, “Serok Ahmet’in savcısı mısın?” ifadesini paylaştılar.

MHP Mersin Milletvekili ve eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz,  “Ankara Başsavcı vekili Alparslan Tufan Adalet Bakanlığına mı? Yoksa Serok Ahmet’e mi bağlı çalışıyor?” diye yazdı.

Profilinde “Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı” yazan Ömer Şanlı ise savcı Tufan'ı tehdit etti.

Şanlı, “Alparslan Tufan neyi amaçlamaktadır? Savcı Tufan’a bizim öncelikli tavsiyemiz hukuka riayet etmesi, devamında da el aleme erkeklik göstereceğim diye boğulacağı suda kulaç atmamasıdır. Serok Ahmet ve avenelerinin ülkücüler üzerinden popülerlik çalışmasına müsaade edilmeyecektir" ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu