Şarkılar Bizi Söyler Bu Hafta Konukları Kim? 18 Aralık Cumartesi

Şarkılar Bizi Söyler Bu Hafta Konukları Kim? 18 Aralık Cumartesi... Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın, yürütücü yapımcılığını Hülya Sepken’in üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile usta klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler”, 18 Aralık Cumartesi akşamı yeni bölümüyle Kanal D ekranlarına geliyor.

Şarkılar Bizi Söyler 29. Bölüm bugün yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki bölümünde, aşk şarkılarının hüzünlü sesi Aşkın Nur Yengi, pop müziğin güçlü yorumcusu Mehmet Erdem, “Baht Oyunu” dizisi ile gönülleri kazanan oyuncular Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel olacak.

Aşkın Nur Yengi Kimdir?

Sevilen şarkıcı Aşkın Nur Yengi, 3 Temmuz 1970'te İstanbul'da doğmuştur. İlköğrenimini Erenköy İlköğretim Okulunda tamamlayan sanatçı İstanbul doğumlu olup ortaokul öğrenimine Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'nda çello öğrencisi olarak başlamış, 11 yıllık öğrenim sürecinden sonra mezun olmuştur.

Aşkın Nur Yengi, Haluk Bilginer'le 2006'da evlendi ve bir kız çocuğu annesidir. Ümlü çift, 2012 yılında boşanmıştır.

Mehmet Erdem Kimdir?

Mehmet Erdem 1978 Manisa doğumlu ve aslen Malatyalı’dır. Ortaöğrenimini İzmir Fen Lisesi’nde tamamladıktan sonra, Boğaziçi Üniversitesi’ni kazanmış ve Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuştur. Mehmet Erdem’in ilk çaldığı enstrüman 5 yaşındayken sahip olduğu mandolindi. Sanatçı daha sonra bağlama, ud ve cümbüş de çalmaya başladı.

Öğrencilik yılları da dahil olmak üzere müzikten hiç kopmayan Mehmet Erdem, lise döneminde çeşitli gruplarda enstrümanist ve vokalist olarak yer aldı, bir çok sanatçının albümünde stüdyo müzisyenliği yaptı. Bu dönemde önemli müzisyenlerden ud, cümbüş, perdesiz gitar, bağlama dersleri aldı.Sanatçı 2008 yılında “Deli Deli Olma” adlı filme Özgür Akgül ile beraber yaptığı müzikle “Altın Portakal Film Festivali”nde “En İyi Film Müziği” dalında ödül aldı. Ayrıca kariyeri boyunca “Çalgı Çengi”, “Memleket Meselesi”, “Sizi Seviyorum”, “Polis”, “Dol”, Avrupa Avrupa”, Kalbim Seni Seçti”, “Leyla ile Mecnun”, “Kalpsiz Adam”, “Sınıf” gibi bir çok film ve dizinin özgün müziklerine imza attı.

Aytaç Şaşmaz Kimdir?

Aytaç Şaşmaz, 1994 yılında İstanbul’da doğmuştur. Aynı zamanda oyuncu İsmail Ege Şaşmaz’ın kardeşi olan Aytaç Şaşmaz'ın ilk oyunculuk deneyimi, 2017 yılında rol aldığı "Kötü Çocuk" isimli Sinema filmidir.

Star TV ekranlarında yayınlanan Söz dizisinin kadrosunda yer aldı. En son Kanal D ekranlarında yayınlanan Baht Oyunu dizisinin başrolünde oynadı.

Cemre Baysel Kimdir?

Cemre Baysel, 5 Şubat 1999 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Üniversite eğitimi için Ege Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü'nü seçen Cemre Baysel 1.66 metre boyunda, 53 kilo ve Kova burcudur.Cemre Baysel'in ilk oyunculuk deneyimi 2014 yılında Yeşil Deniz dizisi ile gerçekleşmiştir. Daha sonra İsimsizler dizisinde rol alan Cemre Baysal en son TRT 1 ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde Melis karakterine hayat verdi. En son Baht Oyunu dizisinde Ada karakterini canlandırdı.

Şarkılar Bizi Söyler Bu Hafta Konukları Kim? 18 Aralık Cumartesi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu