Şakir Çakır Kimdir? Neden TT Oldu?

Şakir Çakır Kimdir? NEden TT Oldu?... Gaziantep'te Suriyeli Yaşlı Bir Kadını Dövme görüntüleri sosyal medyanın tartışma konusu oldu. Şakir Çakır Tutuklandı mı?

Gaziantep'te herkesi şok eden bir olay yaşandı. Çarşaflı yaşlı kadını, çarşafla kendisini gizlemiş erkek zanneden Şakir Çakır isimli vatandaş, Kadına şiddet uyguladı. Suriyeli Çarşaflı Yaşlı Kadına şiddet uygulayan şakir çakır tutuklandı mı?

Bir sosyal medya kullanıcısı yaptığı açıklamadı.

"Yaşlı zihinsel engelli bir kadına uygulanan şiddet var. Şakir çakır adlı şahıs yaşlı kadının çocuk kaçıran bir örgüt üyesi olduğunu söylüyor ve dakikalarca şiddet uyguluyor. Kadının ise bahsettiği konuyla alakası dahi yok."

ŞAKİR ÇAKIR KİMDİR?

Şakir Çakır kimdir? Şakir Çakır nereli? Şakir Çakır ne iş yapıyor? Şakir Çakır ne mezunu? Şakir Çakır nerede yaşıyor?

39 yaşındaki Şakir Çakır'ın suç dosyası kabarık çıktı! 

Gaziantep'te yaşlı kadına tekme atan şakir Çakır'ın pek çok suç kaydı olduğu ortaya çıktı! Peki bu suç bombası neden sokakta merak edildi.

Şakir Çakır adlı kişinin fuhuşa teşvik ve aracılık suçularının da dahil 9 ayrı suç kaydının olduğu ortaya çıktı.

Sosyal medyada ŞakirÇakırTutuklansın etiketi ile servis edilen videoda yaşlı bir kadına tekmeler atıldığı görüldü. Videodaki Şakir Çakır adlı kişinin tutuklanması için sosyal medyada tt yapıldı.

Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü 26 Mayıs'ta yayınlanan ihbarda "kadın kılığına giren bir erkek çocuk kaçırdı" denmişti. Bu şahsın da Suriyeli olduğu iddia edilmişti.

Suriye uyruklu 70 yaşındaki Leyla Muhammed isimli yaşlı kadının bu kişi sanılarak tekmelenediği görüntüler ortalığı ayağa kaldırdı. Ancak Leyla Muhammed'in herhangi bir çocuk kaçırma olayına karışmadığı öğrenildi. 

Leyla Muhammed'i darp eden kişinin Şakir Çakır olduğu öğrenild. Sosyal medyada TT çalışması ses getirdi ve Şakir Çakır gözaltına alındı.

Bir Yorum

  1. şimdi fuhuş uyuşturucu işi yapan bu çocuğu bizde ahlakı bozuyor diye gördüğümüz yerde işkencemi edelim hayır tabiki şakir tövbe edene kadar konuşacak değiliz adalete güveniyoruz biz şiddeti tasvip etmiyoruz adalete güveniyoruz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu