PSG Galatasaray'a Gelen Campos ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı

PSG Galatasaray'a Gelen Campos ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı... Geçtiğimiz sezonda Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın daveti ile İstanbul'a gelen ve danışmanlık görevi konusunda ismi geçen ancak, Sarı-Kırmızılı kulüple sözleşme imzalamayan Fransız futbol adamı Luis Campos, Avrupa devi Paris Saint-Germain ile anlaşmaya vardı. Campos'un PSG'de sportif danışmanlık görevine getirildiği ve 3 yıllık sözleşme imzaladığı iddia edildi.

Geçtiğimiz sezonda Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın daveti ile İstanbul'a gelen ve danışmanlık görevi konusunda ismi geçen ancak, Sarı-Kırmızılı kulüple sözleşme imzalamayan Fransız futbol adamı Luis Campos, Avrupa devi Paris Saint-Germain ile anlaşmaya vardı.

Le Parisien'de yer alan habere göre Luis Campos, PSG ile sportif danışmanlık görevi için anlaşmaya vardı. 57 yaşındaki Luis Campos'un PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi'nin spor danışmanlığını yapacağı ve 3 yıllık sözleşmeye imza attığı iddia edildi.

Anlaşmanın önümüzdeki günlerde resmen duyurulması beklenirken, Campos'un PSG'de görev yapan Leonardo'nun yerini alacağı belirtiliyor.

PSG Galatasaray'a Gelen Campos ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu