Payitaht Abdülhamid 15 Ocak Cuma 134.Bölüm Yeni Bölüm İzle!

Payitaht Abdülhamid 15 Ocak Cuma 134.Bölüm Yeni Bölüm İzle!...Trt 1'in efsane dizisi Payitaht Abdülhamid 15 Ocak Cuma akşamı izleyicilerle buluşuyor. Her hafta izleyiciyi ekrana kilitleyen Payitaht Abdülhamid bu hafta da heyecan dolu yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Payitaht Abdülhamid 134.Bölümde neler olacak? Payitaht Abdülhamid 134.Bölümü ile 15 Ocak Cuma saat 20.00 de Trt 1'de...

Payitaht Abdülhamid 15 Ocak Cuma 134.Bölüm Yeni Bölüm İzle!

Abdülhamid, Ahmet Nuri vasıtasıyla başka ihanet eden paşa olup olmadığını tespit etmeye çalışır. Ahmet Nuri Hechler’de gizli olan, masonlara büyük darbe vuracak evrakın peşindedir. Gizli deftere ulaşan Eşref Aziz, hem geçmişe dair hesaplaşmasını sonlandırmak, hem de oğlu Ali Osman’ı kurtarmak için Tatavlalı‘nın izini sürer.

Abdülhamid Han'dan Sefire Anlamlı Hediye!

Naime, Saliha Sultan’ın sarayda kalacağını öğrenince annesinin ağzından babasına mektup yazar. Abdülhamid böylece annesini affedip geri çağıracak, Saliha Sultan da saraydan ayrılmak zorunda kalacaktır. Fatma kardeşi Aliye’den iyice kuşkulanır. Saliha Emsal’in verdiği taktiklerle hünkarın gönlüne girmeye çalışırken, Abdülhamid’in önüne Bidar Sultan’ın mektubu gelir. Naime bu kez amacına ulaşacağından emindir.

Payitaht Abdülhamid 15 Ocak Cuma 134.Bölüm Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu