Payitaht Abdülhamid 12 Şubat Cuma 138.Bölüm İzle!

Payitaht Abdülhamid 12 Şubat Cuma 138.Bölüm İzle!....Trt 1'in efsane dizisi Payitaht Abdülhamid 12 Şubat Cuma akşamı izleyicilerle buluşuyor. Her hafta izleyiciyi ekrana kilitleyen Payitaht Abdülhamid bu hafta da heyecan dolu yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Payitaht Abdülhamid 138.Bölümde neler olacak? Payitaht Abdülhamid 138.Bölümü ile 12 Şubat Cuma saat 20.00 de Trt 1'de...

Payitaht Abdülhamid Son Bölüm Tek Parça 12 Şubat Cuma İzlemek İçin Tıklayınız...

Tahsin Paşa’dan Abdülhamid’in gayrinizami harp planını öğrenmek isteyen Cassel, Mithras kumandanı Nerva’ya emri verir. Abdülhamid’den Tahsin Paşa’ya karşılık yapılandırma hamlesinden vazgeçilmesi istenmektedir. Abdülhamid ise hem devletini borçlardan hem de dostunu düşmandan kurtarmanın yollarını arar. Eşref ve ekibi Tahsin Paşa’yı bulmak için çıktıkları yolda kötü bir sürprizle karşılaşır.

''Aklınız, bu vatanın evlatlarına ışık tutuyor!'' 

Saliha’nın iyi niyetle yaptıklarından şüphe eden Naime, Aliye’nin sahte gözyaşlarına inanır. Fatma’nın Aliye’ye güveni de sarsılmıştır. Naime, kendine bir çıkış yolu ararken Aliye onu iyice köşeye sıkıştırır. Gazetelere verdiği haber Naime’yi zor durumda bırakır.

Payitaht Abdülhamid 12 Şubat Cuma 138.Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu