Okan Buruk Trabzonspor Maç Sonu Açıklamaları 28.08.2022

Okan Buruk Trabzonspor Maç Sonu Açıklamaları 28.08.2022... Süper Lig'de Galatasaray Trabzonspor'a konuk oldu. İlk haftalara göre daha etkili oyun ortaya koyan Galatasaray gol bulamazken, Kerem ve Mertens net gol pozisyonunu değerlendiremedi. Maç boyunca oyuncularına taktik veren Okan Buruk'un ilk derbi maçına çıkmış oldu. Maç sonrasında ise yapacağı değerlendirmeler merak ediliyor.

Trabzonspor ile Galatasaray, Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde karşı karşıya geldi. Müsabaka 0-0 eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmada iki ekip de girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi.

Bu sonuçla Trabzonspor ve Galatasaray puanını 7'ye çıkardı.

Trabzonspor gelecek hafta deplasmanda Ümraniyespor'la karşılaşacak. Galatasaray ise Gaziantep FK'yı konuk edecek.

MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

Okan Buruk: Bundan sonraki haftalarda üstüne koyarak, inşallah daha çok gol pozisyonuna girerek ve daha çok gol atarak devam edeceğiz. Oyuncularıma böyle bir havada verdikleri emek için teşekkür ederim.

Okan Buruk: "Yeni oluşan bir takım için ortaya konan oyun bizim için tatmin edici, bu oyun gelecek haftalarda da gelişecek ve goller bularak yoluna devam edecek, buna inanıyoruz."

Okan Buruk: "Farklı bir galibiyet lazım. Onun takımı daha çok kendine getireceğini düşünüyorum."

Okan Buruk: "Oyunun başından sonuna kadar üstün olan taraftık. En net pozisyonları yakalayan taraftık. Kaçırdığımız 2 puan için üzgünüz. Çok üstün olduğumuz bir maçtı. Trabzonspor gibi bir deplasmanda yapabileceğimizin en iyisini yaptık. Topu içeri sokmadık."

Okan Buruk: "Oyun bizi mutlu etti. Yeni oluşan bir takım için oyun kendini gösterdi, bundan sonraki haftalarda da daha çok gol atacağız inşallah"


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu