Okan Buruk Maç Sonu Açıklamaları 27 Temmuz Çarşamba

Okan Buruk Maç Sonu Açıklamaları 27 Temmuz Çarşamba... Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, hazırlık maçında Serie A ekiplerinden Salernitana ile karşılaştı. 11'de Erik Botheim, 13'te de Haris Seferovic'in karşılıklı golleriyle mücadele 1-1 sona erdi.

Okan Buruk yönetiminde yeni sezon hazırlıkları sürdüren ve 2. etap kampı için Avusturya'ya giden Galatasaray , hazırlık maçında Serie A ekiplerinden Salernitana ile kozlarını paylaştı. Son maçında Nef Stadı'nda Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Aslan, İtalyan ekibini de devirip moral depolamak istiyordu.

Fakat Sarı Kırmızılılar istediğini alamadı. 11'de daha evvel Cimbom'un da gündemine gelen ancak daha sonra Galatasaray'ın hukuki prosedürler gereği transferinden çekildiği Erik Botheim sahneye çıktı. Salernitana'ya transfer olan Norveçli forvet, çalımlarla önünü açtı ve şık bir şutla skoru 1-0'a getirdi.

Aslan'ın bu gole cevabı gecikmedi. Yeni yıldızı Haris Seferovic, Kasımpaşa maçının ardından bu akşam da ağları sarstı ve 13. dakikada skor 1-1'e geldi. Mücadeleden başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.

Cimbom kamptaki 2. ve son maçını 31 Temmuz Pazar günü TSİ 20.00'de Fiorentina ile oynayacak.

Okan Buruk: "Elimizdeki isimlere çok güveniyoruz ama bize katkı sağlayacak isimleri kadroya katacağız. Bu orta sahada, ön tarafta, kenarda belki, en az 3-4 oyuncu kadroya katmamız gerekiyor."

Okan Buruk: "Midtsjö listemizde olan oyunculardan biri. Görüşmeler devam ediyor. Bir, iki oyuncu daha var görüştüğümüz. Bir iki gün içerisinde tam belli olur. 10 gün içerisinde yapabileceğimizi yapacağız. Son güne bırakacak değiliz,"

Okan Buruk: Transfer çok önemli bizim için. Biz de çok mesai harcıyoruz ama şu bir gerçek; her oyuncuyu buraya getiremiyorsunuz. Sizin istediğiniz olmuyor ya da maddi olarak beklentilerini verseniz bile, Türkiye ilk tercihleri olmuyor. Avrupa'da olmamak da bir dezavantaj.

Okan Buruk: "İngiltere'den, Almanya'dan, İspanya'dan hiç beklemediğimiz oyuncular çıkabilir. En kısa zamanda 1-2 oyuncu kadromuza katmak istiyoruz."

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu