Okan Buruk Beşiktaş Maç Sonu Açıklamaları 5.11.2022

Okan Buruk Beşiktaş Maç Sonu Açıklamaları 5.11.2022... Süper Lig'de Galatasaray evinde Beşiktaş'ı konuk etti. Türk Telekom'da karşı karşıya gelen iki ekip liderlik yarışından kopmamak için kıyasıya mücadele verdi.

Galatasaray ile Beşiktaş Nef Stadı'nda karşı karşıya geldi. Derbiyi sarı-kırmızılı ekip 2-1 kazandı.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri, 18. ve 59. dakikalarda Icardi kaydetti. Beşiktaş'ın tek golü ise 28. dakikada Cenk Tosun'dan geldi.

Galatasaray bu sonuçla puanını 24'e çıkardı. Beşiktaş ise 22 puanda kaldı.

Galatasaray gelecek hafta deplasmanda Başakşehir'le karşılaşacak. Beşiktaş ise Antalyaspor'u konuk edecek.

Buruk maçtan sonra şu açıklamayı yaptı:

"İlk yarıda üstümüzde tutukluk vardı. İkinci yarıda oyuna çok hakim olduk. 2-1'lik bir sonuç ama belki 7-3 bile bitebilecek maçtı.

Futbolcu olarak ilk derbim de Beşiktaş'a karşıydı. O gün iki gol atmıştım, bugün de iki gol attık. Bu benim için sevindirici.

Ligin çok başı. Üst üste iki maç kazandık ama yine bir şey kazanmış değiliz. En zor fikstürü oynayan takımız. Burada puan kayıplarımız da oldu. Galatasaray daha iyi olacak. Bugünkü oyunu çok abartmıyorum. İkinci yarıyı da daha iyi oynayabilirdik.

Beşiktaş'ın da yakaladığı şanslar vardı ama oyunun geneline bakınca kazanmayı hakedenin biz olduğunu düşünüyorum. Maçın büyük bölümünde Beşiktaş'ın uzun topla oynayacağını bekliyorduk. Oyun anlamında daha modern bir oyun ortaya koyduk diye düşünüyorum.

Icardi'ye topları getirmemiz gerekiyor. Getirdiğimizde atabileceğini biliyoruz. Icardi'yi sadece gol olarak değerlendirmemek lazım. Baştan sona hücum pressini de çok iyi yaptı. Takım oyuncusu olduğunu gösterdi.

Hedeflerimiz devam ediyor. En zorlu fikstürle oynayan takımız. Bunu hep söylüyoruz. Zaman zaman bunun altını çizmek gerekiyor. Kayıplarımız da oldu. İyi oynarken de puan kayıplarımız oldu. Galatasaray daha iyi olacak.

Üst üste iki maç kazandık ama yine hiçbir şey kazanmış değiliz. En zorlu fikstürü oynayan takımız. Galatasaray takımı daha iyi olacak. Bugünkü oyunu kendi adıma çok abartmıyorum. İkinci yarıyı çok daha iyi oynayabilirdik."

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu