Neler Oluyor Hayatta Son Bölüm Tek Parça 4 Haziran İzle!

Neler Oluyor Hayatta Son Bölüm Tek Parça 4 Haziran İzle!.....Kanal D’nin sevilerek izlenen programı Neler Oluyor Hayatta insana ve hayata dair değerlendirmeler ve haberlerle ekranlara geliyor. Hakan Ural ve Nur Tuğba Algül eğlenceli sunumu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan program hafta içi her gün saat 09:00’dan itibaren ekranlara geliyor.

Eşi tarafından kaynar su ile yakılan kadının şikayetçi olmadığı iddia edildi!

Neler Oluyor Hayatta Son Bölüm Tek Parça 4 Haziran İzlemek İçin Tıklayınız...

“Bugün çocuğumun doğum günü” diyen Müjdeci yaşadığı dehşete sitem etti. Tutuklanan eşinden şikayetçi olmadığı yönünde iddialara da yanıt veren Meral Müjdeci “2 yıl önce şiddet nedeniyle uzaklaştırma kararı aldırınca tehdit edildiğim için şikayetçi olmamıştım. Şimdi şikayetçiyim, cezaevinden çıkmasını istemiyorum” dedi.

Neler Oluyor Hayatta 27 Mayıs 2021 Full Bölüm

Eşi tarafından önceden maruz kaldığı vahşete değinen Müjdeci “Kettle ile su kaynattı, görünmesin diye saçımı içine döktü” dedi. 12 yıllık eşi tarafından sürekli şiddet ve tehdide maruz kaldığını, uzaklaştırma kararı aldırdığı ama fayda etmediğini, engelli anne- babası ve çocuklarına zarar vermemesi için evine döndüğünü anlattı. Dökülen yağ ve kaynar su nedeniyle ikinci dereceden yanıkları olduğunu anlatarak oğlunun “Seni bu halinle de çok seviyorum, lütfen yanımda kal” dediğini belirtti.

Neler Oluyor Hayatta Son Bölüm Tek Parça 4 Haziran İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu