Neler Oluyor Hayatta 6 Aralık Son Bölüm Tek Parça İzle!

Neler Oluyor Hayatta 6 Aralık Son Bölüm Tek Parça İzle!....Kanal D’nin sevilerek izlenen programı Neler Oluyor Hayatta insana ve hayata dair değerlendirmeler ve haberlerle ekranlara geliyor. Hakan Ural ve Nur Tuğba Algül eğlenceli sunumu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan program hafta içi her gün saat 09:00’dan itibaren ekranlara geliyor.

Kızı ve damadı cinayete kurban giden acılı anne Yasemen Dallı, canlı yayında isyan etti!

Neler Oluyor Hayatta 6 Aralık Son Bölüm Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

Katledilen Esra Yıldız’ın annesi Yasemen Dallı, kızı öldürülmeden hemen önce telefonda konuştuğunu sonra da ölüm haberini aldığını anlattı. İsyan eden acılı anne “Kızım pijamalarıyla evde eşini beklerken vahşice katledildi” dedi. Kızının, Nuri Yıldız’ın yeğenleriyle yakın olduklarını belirterek “Benim yavrum katillerden birine 3 ay önce nişan yapmıştı” dedi. Katil zanlısı yeğenlerin kendisine taziye ziyaretinde bulunmasıyla ilgili konuşan acılı anne “Katillerin aramızda olması çok acıydı. Biz bu acıyı yaşarken, ben yavrumu toprağa verirken onlar yanımızda belki de keyfini sürüyorlardı” dedi. Yasemen Dallı “Ben bir anneyim. Bu normal ölüm değil. Bir aile buna nasıl fırsat verir?” diyerek gözaltına alınan aile üyelerine ve yardım ettiği için tutuklanan kız kardeşe de tepki gösterdi.

580 yıl sonra ilk... Ay tutulması hayatımızı nasıl etkileyecek?

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programında 580 yıl sonra ilk kez gerçekleşecek olan Ay tutulmasının hayatımızı nasıl etkileyeceği gündeme geldi. Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı konuyla ilgili canlı yayında izleyicilerden gelen yorumları ve kendi yorumlarını tartıştılar.

Neler Oluyor Hayatta 6 Aralık Son Bölüm Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu