Neler Oluyor Hayatta 5 Kasım Son Bölüm Tek Parça İzle!

Neler Oluyor Hayatta 5 Kasım Son Bölüm Tek Parça İzle!....Kanal D’nin sevilerek izlenen programı Neler Oluyor Hayatta insana ve hayata dair değerlendirmeler ve haberlerle ekranlara geliyor. Hakan Ural ve Nur Tuğba Algül eğlenceli sunumu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan program hafta içi her gün saat 09:00’dan itibaren ekranlara geliyor.

Kansızlığa iyi gelen besinler nelerdir?

Neler Oluyor Hayatta 5 Kasım Son Bölüm Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programının konuğu olan Dr. Ender Saraç "Kansızlığa iyi gelen besinler nelerdir?" sorusuna yanıt verdi. Değerli besinler hakkında bilgi veren Saraç, kansızlığı önleyici besinleri de tek tek sıraladı! İşte detayla

Kasım ayındaki tutulma ikili ilişkileri nasıl etkileyecek?

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programında canlı yayına bağlanan Astrolog Zeynep Turan kasım ayında burçları neler beklediğini anlattı. Nur Tuğba Namlı burçlarla ilgili canlı yayında izleyicilerden gelen soruları Turan'a sordu. İşte detaylar!

Neler Oluyor Hayatta 5 Kasım Son Bölüm Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu