Neler Oluyor Hayatta 27 Ağustos Son Bölüm Tek Parça İzle!

Neler Oluyor Hayatta 27 Ağustos Son Bölüm Tek Parça İzle!.....Kanal D’nin sevilerek izlenen programı Neler Oluyor Hayatta insana ve hayata dair değerlendirmeler ve haberlerle ekranlara geliyor. Hakan Ural ve Nur Tuğba Algül eğlenceli sunumu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan program hafta içi her gün saat 09:00’dan itibaren ekranlara geliyor.

14 yaşında yaşadığı kabusu anlatan kız çocuğu canlı yayında isyan etti!

Neler Oluyor Hayatta 27 Ağustos Son Bölüm Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

Kabus gününde yengesinin kendisini “gel bahçede torunlarımla oyna” diyerek çağırdığını, sonra da oğluyla üst kata kilitlediğini anlattı. “Bağırdım, sesimi kimse duymadı” diyen mağdur kız çocuğu, aynı odaya kilitlendiği kuzeninin elbiselerini çıkarması için zorladığını ama kabul etmediğini söyledi. F.D. direnince, kuzeninin kendisine şiddet gösterdiğini belirterek “Sopayla saldırdı, sırtıma, ayağıma, elime vurdu, dudaklarımı kan içinde bıraktı” dedi. Sonra da bayıltıp istismarda bulunduğunu ileri sürdü.

İstismar iddialarının odağındaki kuzen canlı yayında ilk kez konuştu!

Kızın 14 yaşında değil, 17 yaşında olduğunu ileri sürerek istismar iddialarını yalanladı. “Müzik öğretmeniyim” diyen şüpheli iddialardan sonra açığa alındığını anlattı. Sonra da “Amcamın annemde ve babamın malında gözü var o yüzden komplo kurdular” sözleriyle kendisine iftira atıldığını söyledi. Önceden küçük kızın ablasını istediği yönündeki iddialar için ise “Babam gitti istedi ablasını, amcam vermedi. Ben de dedim ‘benden başka kimseye vermeyeceksin’ çünkü ben amcasının oğluyum” dedi. Ablanın bu nedenle kız kardeşiyle birlikte “kendi önünü açmak için” komplo kurduğunu iddia etti.

Neler Oluyor Hayatta 27 Ağustos Son Bölüm Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu