Neler Oluyor Hayatta 2 Mayıs Son Bölüm Tek Parça İzle!

Neler Oluyor Hayatta 2 Mayıs Son Bölüm Tek Parça İzle!....Kanal D’nin sevilerek izlenen programı Neler Oluyor Hayatta insana ve hayata dair değerlendirmeler ve haberlerle ekranlara geliyor. Hakan Ural ve Nur Tuğba Algül eğlenceli sunumu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan program hafta içi her gün saat 09:00’dan itibaren ekranlara geliyor.

Hakan Ural, Devlet Bahçeli ile görüşmesini Neler Oluyor Hayatta'da anlattı!

Neler Oluyor Hayatta 2 Mayıs Son Bölüm Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

Neler Oluyor Hayatta” programının sunucusu Hakan Ural, kadir gecesi MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüştüğünü söyledi. “Verdiği mücadelenin farkındayız” diyen Ural, “Ülkenin bekası için nelerle boğuşup uğraşıyor. Hayatını devlete ve millete atfettiklerini biliyoruz” ifadelerini kullandı. “HAKAN URAL’I HER FIRSATTA İZLİYORUM” “Sayın Bahçeli fırsat buldukça sabahları programı izlediğini söyledi” diyen Ural, “Programa iltifat etti.

Hakan Ural, hakkında yapılan eleştirilere Neler Oluyor Hayatta ’da cevap verdi!

Hakan Ural gelen olumsuz yorumlar ile ilgili programda açıklama yaptı. "Ben hayatımda gerçek anlamda hissetmediğim hiçbir şeyi yaşayan bir adam değilim. Recep Tayyip Erdoğan'ı çok seven bir adamım bunu da hiç saklamam. Bu vatanı seviyorsak faydası olan insanları sevmek suç mu?" diye sözlerine başlayan Ural, hakaret ve tehditvari yorum yapanlara da tepki gösterdi.

Neler Oluyor Hayatta 2 Mayıs Son Bölüm Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu